Doi albanezi au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să mituiască un poliţist de frontieră

Doi cetăţeni albanezi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să ofere 500 de euro mită unui poliţist de frontieră de la punctul de trecere Jimbolia.

583 afișări
Imaginea articolului Doi albanezi au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să mituiască un poliţist de frontieră

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, sâmbătă la punctul de trecere a frontierei Jimbolia s-a prezentat o maşină în care se aflau doi cetăţeni albanezi cu vârste de 31 şi 30 de ani.

Între filele documentelor de călătorie prezentate la control, şoferul maşinii a introdus 300 de euro.

„Întrebat despre existenţa sumei de bani, cetăţeanul albanez a declarat că aceasta este pentru a trece cu vederea faptul că cei doi nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei şi pentru a li se permite intrarea în ţară”, se arată în comunicat.

Deşi poliţistul i-a adus la cunoştinţă faptul că fapta sa constituie infracţiune, cetăţeanul albanez a insistat, oferind în plus suma de 200 de euro, pentru ca poliţistul de frontieră să le permită continuarea călătoriei.

Poliţistul a refuzat şi împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Cei doi cetăţeni albanezi sunt cercetaţi pentru dare de mită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici