Doi bărbaţi cercetaţi pentru prostituţie cu minori, majoritatea orfani

Procurorii DIICOT Timişoara au descins la locuinţele a doi bărbaţi, acuzaţi de racolare de minori, majoritatea orfani, cu care au întreţinut relaţii sexuale sau i-au traficat altora, până acum fiind identificate opt victime.

188 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi cercetaţi pentru prostituţie cu minori, majoritatea orfani

Doi bărbaţi cercetaţi pentru prostituţie cu minori, majoritatea orfani (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Arad, la locuinţele învinuiţilor Ioan Burai (50 de ani) şi Aurel Neamţ (42 de ani) cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi raport sexual cu minori, prev. de art. 13 al.1 din Lg. nr. 678/2001 şi art.198 al.3 C.p.

Potrivit DIICOT, ei au racolat minori orfani, fără adăpost sau având o situaţie financiară precară, pe care, prin oferirea de sume de bani şi alte foloase, i-au determinat să întreţină raporturi sexuale cu ei, precum şi cu alte persoane. Burai şi-a pus la dispoziţie locuinţa în scopul exploatării sexuale a minorilor.

Sursa citată precizează că învinuiţii au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu minorii.

Până la acest moment, procurorii DIICOT au identificat opt victime minore, având vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici