Video Doi bărbaţi din Slatina, arestaţi pentru trafic de persoane şi de minore pe relaţia România-Italia

Doi bărbaţi din Slatina au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi că au racolat mai multe tinere şi o minoră, promiţându-le locuri de muncă în străinătate, însă le-au obligat să se prostitueze în Italia.

310 afișări

Florin şi Constantin Eremia au fost prinşi, joi, în urma unor descinderi în Slatina, făcute de poliţiştii de la crimă organizată, coordonaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Olt, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Olt, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Cei doi sunt suspectaţi că, în septembrie 2009, au racolat o minoră, căreia i-au promis un loc de muncă la un club din străinătate. Aceştia au dus-o pe tânără în Italia, împreună cu alte patru fete majore, toate tinerele fiind cazate într-o locuinţă închiritat în localitatea Lodi, din apropiere de Milano.

Începând cu 9 septembrie, tinerele au fost obligate, prin violenţă şi ameninţări, să se prostitueze cu aproximativ 20 de persoane, suspecţii obţinând astfel peste 2.000 de euro zilnic, bani pe care i-au păstrat pentru ei.

Ancheta pentru prinderea celor doi bărbaţi s-a desfăşurat cu sprijinul autorităţilor italiene.

Aceştia au fost prezentaţi, vineri, Tribunalului Olt care a emis pe numele lor mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici