Doi bărbaţi, găsiţi morţi. Maşina în care se aflau a căzut în braţul Borcea al Dunării

  • Prin apel la 112, în cursul acestei dimineţi în jurul orei 03.35, salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti au fost alertaţi că în Braţul Borcea al Dunării pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă.
  • În maşină se aflau trei bărbaţi.
557 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, găsiţi morţi. Maşina în care se aflau a căzut în braţul Borcea al Dunării
UPDATE 12:48 Cei doi bărbaţi dispăruţi au fost găsiţi.
 
În jurul orei 10:30 maşina şi cele două persoane au fost găsite. Cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi, a anunţat ISU Ialomiţa. 
 

În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Unul s-a autoevacuat, însă ceilalţi doi au rămas captivi în interiorul autoturismului.

Bărbatul care s-a salvat a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare. Au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti.

În sprijin, au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici