Doi copii de 14 şi 15 ani, dispăruţi de mai multe luni din Centrul de Primire Minori din Constanţa

  • Doi copii de 14 şi 15 ani au dispărut de câteva luni din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa
  • Autorităţile au făcut vineri anunţul public, după ce au obţinut acordul de mediatizar
328 afișări
Imaginea articolului Doi copii de 14 şi 15 ani, dispăruţi de mai multe luni din Centrul de Primire Minori din Constanţa

Doi copii de 14 şi 15 ani, dispăruţi de mai multe luni din Centrul de Primire Minori din Constanţa

Ipsalat Viorel-Florin, un băiat de 15 ani din localitatea Siliştea, a dispărut pe data de 5 noiembrie 2019 din Centrul de Primire Minori Constanţa, informează IPJ.

Acesta a plecat din oraşul Constanţa, fără a reveni până în prezent în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa, unde se afla instituţionalizat.

Băiatul are 1,70 m, greutate 60 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr negru. La data plecării, acesta purta pantaloni tip blue-jeans, hanorac gri şi pantofi sport negri.

De asemenea, o fată de 14 ani, Ana-Maria Oceania Roşu, a dispărut din aceeaşi instituţie pe 16 ianuarie, în jurul orei 16.00.

Fata are 1,70 m, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La data plecării, tânăra purta trening de culoare gri, vestă galbenă şi ghete negre, mai informează IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici