Doi munctori răniţi în urma unei explozii la Combinatul Oţelu Roşu

Doi muncitori au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident de muncă produs la Combinatul Siderurgic Oţelu Roşu, ei suferind arsuri în urma unei explozii la unul dintre cuptoare.

18 afișări
Imaginea articolului Doi munctori răniţi în urma unei explozii la Combinatul Oţelu Roşu

Doi munctori răniţi în urma unei explozii la Combinatul Oţelu Roşu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cei doi muncitori au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul din Caransebeş.

Potrivit medicilor, cei doi muncitori, cu vârste de 45 şi 51 de ani, au fost aduşi în cursul nopţii cu o ambulanţă, având arsuri de gradele doi şi trei pe mâini şi la urechi.

Conform surselor citate, ei au suferit arsuri pe trei, respectiv cinci la sută din suprafaţa corpului, iar starea lor este bună, nefiind necesar transferul la o clinică de specialitate.

Bărbaţii sunt internaţi la secţia de Chirurgie a unităţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici