Doi pescari români cărora li s-a stricat barca în Marea Neagră au fost salvaţi de Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea a doi pescari români aflaţi cu o barcă pe Marea Neagră, care nu reuşeau să se întoarcă la mal, din cauza vântului puternic şi a faptului că motorul s-a stricat.

960 afișări
Imaginea articolului Doi pescari români cărora li s-a stricat barca în Marea Neagră au fost salvaţi de Garda de Coastă

Doi pescari români cărora li s-a stricat barca în Marea Neagră, salvaţi de Garda de Coastă

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR au fost informaţi, sâmbătă dimineaţă, de către Autoritatea Navală, că o ambarcaţiune de pescuit, aflată la 600 de metri de digul pescăriei de la 2 Mai, a rămas fără propulsie.

Poliţiştii de frontieră au identificat barca în care se aflau două persoane şi au reuşit să o remorcheze în Portul Mangalia.

Cele două persoane, cetăţeni români în vârstă de 56, respectiv 53 de ani, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Cei doi pescari au declarat că, în timp ce se aflau la pescuit, motorul ambarcaţiunii s-a stricat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie şi din cauza vântului puternic, nu se mai puteau întoarce la mal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici