Video Doi tineri din sectorul 3 s-au legat cu lanţuri şi s-au aruncat de pe bloc

Doi tineri în vârstă de aproximativ 20 de ani au murit după ce au căzut de pe un bloc din sectorul 3 al Capitalei, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

21 afișări

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri - Alexandru Mihai Iamandi (19 ani) şi Andrei Constantin Tătaru (22 de ani) - s-au legat cu un lanţ de gât, au luat o bucată de beton din acoperişul blocului, apoi s-au aruncat de pe acoperişul imobilului, unul căzând pe copertina de la intrarea în bloc, iar celălalt rămânând atârnat până un vecin a tăiat lanţul.

Surse din anturajul celor doi au declarat că aceştia s-au lăsat de şcoală, unul fiind fost elev al Grupului Şcolar "Republica", iar celălalt al Liceului nr.19 . Tatăl lui Andrei Tătaru este decedat, iar al celeilalte victime este închis pentru trafic de droguri. Mama lui Alexandru Iamandi este plecată la muncă în străinătate, fiind angajată pe un vas de croazieră.

Vecinii au declarat că cei doi s-au urcat pe bloc în jurul orei 15.30, ameninţând că se sinucid, dar vecinii au crezut că vor doar să facă spectacol. Înainte de incident, un bărbat care locuieşte la ultimul etaj al blocului i-a certat pe cei doi tineri pentru că au desprins dala de beton de pe acoperiş, însă a renunţat să continue cearta pentru că aceştia deveniseră agresivi.

Un bărbat ajuns la faţa locului, care susţine că este prieten al uneia dintre victime, a afirmat că a fost de dimineaţă cu Alexandru Iamandi să cumpere lanţul şi că acesta i-ar fi spus că vrea să se sinucidă, dar nu l-a crezut. Tot el a spus că Alexandru ar fi luat mai multe comprimate de diazepam.

Potrivit vecinilor, cei doi sunt cunoscuţi în cartier ca fiind consumatori de droguri, în special de heroină injectabilă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 13, procurori şi echipa operativă a Poliţiei Capitalei, care vor stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici