Doi turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Masivul Bucegi, ajutaţi de jandarmii montani

Doi turişti din Târgovişte au rămas blocaţi cu maşina, sâmbătă, pe un drum din Masivul Bucegi, cei doi fiind ajutaţi de către jandarmii montani să scoată autovehiculul de pe drumul acoperit cu gheaţă şi să-şi continue călătoria spre casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

132 afișări
Imaginea articolului Doi turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Masivul Bucegi, ajutaţi de jandarmii montani

Doi turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Masivul Bucegi, ajutaţi de jandarmii montani (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Un bărbat şi o femeie, din Târgovişte, care au urcat cu o maşină în Masivul Bucegi, au rămas blocaţi, sâmbătă, pe un drum din zona Table, în timp ce se întorceau de pe munte spre casă.

Maşina celor doi, care circula pe drumul judeţean 714 Peştera - Moroeni, nu a mai putut înainta din cauza gheţii de pe carosabil, cei doi au fost ajutaţi de către jandarmii montani de la postul Zănoaga să scoată maşina de pe drumul acoperit cu gheaţă.

Cei doi târgovişteni au fost însoţiţi de către jandarmi până la Sanatoriul Moroeni, de unde şi-au continuat drumul spre casă, informează Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici