Doina Cornea şi fiul ei erau la plimbare în timpul spargerii la locuinţa acesteia

Doina Cornea şi fiul ei erau la plimbare, duminică după-amiază, în timpul spargerii care a avut loc la locuinţa din Cluj-Napoca a fostei disidente anticomuniste, jaf în urma căruia au fost furaţi între 4.000 şi 4.500 de lei.

132 afișări
Imaginea articolului Doina Cornea şi fiul ei erau la plimbare în timpul spargerii la locuinţa acesteia

Doina Cornea (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Leontin Juhas, fiul Doinei Cornea, a declarat că duminică, imediat după ora 12.00, a ieşit la o plimbare cu mama lui şi nu au lipsit de acasă mai mult de o oră.

"Am ieşit la o scurtă plimbare între 12,30 şi 13,30. Cineva a spart uşa, a golit sertarele răscolind peste tot şi a luat aproximativ 4.000 - 4.500 de lei. Mama mea tocmai luase pensia", a spus Leontin Juhas.

Conform sursei citate, când s-au întors de la plimbare au constatat că atât poarta, cât şi uşa casei erau deschise.

"La revenirea acasă am văzut poarta deschisă larg, uşa deschisă cam de o palmă şi am ştiut imediat că s-a întâmplat ceva pentru că eu închisesem uşa. În casă totul era vraişte. Am sunat la 112, au venit de la Poliţie, au căutat amprente şi au făcut fotografii, dar se pare că hoţul sau hoţii au folosit mănuşi pentru că s-au descoperit puţine urme", a mai spus Juhas.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Gina Pop, a declarat că locuinţa Doinei Cornea a fost spartă, fiind forţată uşa de la intrare. Potrivit sursei citate, la faţa locului, s-a deplasat o echipă de poliţişti criminalişti, fiind începută o anchetă pentru prinderea autorului sau autorilor jafului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici