Doliu în Italia: A murit antreprenorul Calisto Tanzi, cel care a construit imperiul Parmalat. Legătura cu Adrian Mutu

Prima zi a anului 2022 a adus o veste tragică: omul de afaceri Calisto Tanzi a murit.

4335 afișări
Imaginea articolului Doliu în Italia: A murit antreprenorul Calisto Tanzi, cel care a construit imperiul Parmalat. Legătura cu Adrian Mutu

Doliu în Italia: A murit antreprenorul Calisto Tanzi, cel care a construit imperiul Parmalat

Calisto Tanzi, antreprenorul de al cărui nume este legată creşterea concernului Parmalat, devenită una dintre cele mai cunoscute companii din lume, avea 83 de ani.

Familia Tanzi a deţinut clubul de fotbal AC Parma.

Succesul său s-a prăbuşit începând din 2003, anul în care Parma a decis să-l vândă pe fotbalistul român Adrian Mutu la Chelsea Londra pentru 23 de milioane de euro.

Pentru Tanzi au urma ani de procese care i-au măcinat existenţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici