Dolj: Bărbat împuşcat în abdomen, cu un pistol cu bile, într-un fast-food din Filiaşi

Un bărbat a fost împuşcat în abdomen, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict spontan, într-un fast-food din oraşul doljean Filiaşi, victima fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore.

264 afișări
Imaginea articolului Dolj: Bărbat împuşcat în abdomen, cu un pistol cu bile, într-un fast-food din Filiaşi

Dolj: Bărbat împuşcat în abdomen, cu un pistol cu bile, într-un fast-food din Filiaşi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiştilor, bărbatul împuşcat are 28 de ani şi a fost rănit de un alt tânăr în vârstă de 26 de ani.

Conflictul a izbucnit după ce un bărbat de 47 de ani, care se afla la masă cu agresorul, vorbea tare şi trivial, fapt ce l-a deranjat pe tânărul de 28 de ani, aflat în apropiere, care s-a ridicat de la masă şi i-a dat un pumn în faţă bărbatului de 47 de ani.

Imediat, tânărul de 26 de ani, aflat la masă cu bărbatul de 47 de ani, a scos pistolul cu bile de cauciuc şi a tras înspre tânărul de 28 de ani.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Incidentul avut loc în jurul orei 2. 40, într-un fast-food din oraşul doljean Filiaşi.

Poliţiştii au stabilit că tânărul care a tras cu pistolul cu bile de cauciuc deţinea permis pentru acesta.

Imediat după incident, bărbatul care a tras cu arma a părăsit localul şi, la un interval de 15 minute, s-a prezentat la postul de Poliţie şi le-a spus oamenilor legii ce s-a întâmplat, el fiind reţinut pentru 24 de ore.

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar bărbatul care a folosit arma va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Bărbatul împuşcat în abdomen a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. În prezent, potrivit medicilor, starea lui este bună, el fiind în afara oricărui pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici