VIDEO. Doljean surprins transportând ţevi uriaşe cu o maşină decapotabilă

  • Un doljean a fost filmat când transporta cu o maşină decapotabilă mai multe ţevi, pe ploaie.
  • Şoferul a devenit în câteva ore ţinta glumelor de pe reţelele de socializare: „Ce face un oltean când îşi ia decapotabilă?” - „Pune tabla să nu-l plouă”.
741 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Doljean surprins transportând ţevi uriaşe cu o maşină decapotabilă

Doljean filmat când transporta cu o maşină decapotabilă ţevi, pe ploaie

Imaginile au fost filmate pe o stradă din Craiova. În ele apare o maşină decapotabilă cu care sunt transportate mai multe ţevi, în ciuda ploii.

Imaginile au adunat în câteva ore mii de vizualizări.

„Ce face un oltean când îşi ia decapotabilă?” - „Pune tabla să nu-l plouă” - comentează utilizatorii.

„Judecând după ce transporta, ploaia e o problemă minoră”, „Nimic deosebit. În craiova e plin de plante”, „Românul n-are noroc, dar se pricepe la tot ..” sau „Am înţeles că soţia era în dreapta ca să scoată apa cu o găletuşă” - sunt doar câteva dintre comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
craiova,
ţevi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici