Dosare penale pentru proprietarii maşinilor care au blocat linia tramvaiului 34

Proprietarii unor maşini care au blocat, marţi, la ore diferite, circulaţia tramvaielor 34 din Capitală, la intersecţia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Doctor Felix, s-au ales cu dosar penal pentru că au parcat neregulamentar, pe şina tramvaiului.

123 afișări
Imaginea articolului Dosare penale pentru proprietarii maşinilor care au blocat linia tramvaiului 34

Dosare penale pentru proprietarii maşinilor care au blocat linia tramvaiului 34 (Imagine: Mediafax Foto)

Circulaţia pe linia tramvaiului 34 a fost blocată, marţi, în două rânduri, de maşini parcate neregulamentar, prima dată în intervalul 16.50-17.50, iar a doua oară, între 18.40-19.30, formându-se cozi de până la şase garnituri de tramvai, potrivit biroului de presă al RATB.

Ambele maşini au fost parcate în acelaşi loc, la interesecţia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Doctor Felix. În primul caz, maşina a fost parcată pe sensul de mers spre Gara de Nord, fiind blocată şi circulaţia tramvaiului 20, care are traseu comun cu tramvaiul 34 în acea zonă.

În al doilea caz, autoturismul a fost parcat neregulamentar, în acelaşi loc, blocând însă ambele sensuri de mers.

În urma incidentelor de marţi, pentru acoperirea necesarului de transport, RATB-ul a înfiinţat o linie navetă de autobuze care a circulat de la Bucur Obor până la Gara de Nord, în intervalele orare menţionate, până la deblocarea liniei.

Maşinile, ambele îmatriculate în Bucureşti, au fost ridicate de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor, proprietarilor maşinilor le sunt întocmite, în prezent, dosare penale pentru blocarea cu intenţie a unui drum public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici