Dosarul privind moartea Adrianei ar putea fi clasat după decesul olandezului. Urmează percheziţii

Dosarul penal deschis privind moartea Adrianei ar putea fi închis având în vedere decesul olandezului, principalul suspect, însă anchetatorii vor continua verificările pentru a afla istoricul său, au precizat surse judiciare.Primele rezultate îl leagă pe olandez de Adriana, însă urmează percheziţii.

1840 afișări
Imaginea articolului Dosarul privind moartea Adrianei ar putea fi clasat după decesul olandezului. Urmează percheziţii

Dosarul privind moartea Adrianei ar putea fi clasat după decesul olandezului. Urmează percheziţii

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor efectua percheziţii atât în Bucureşti, cât şi la domiciliul din Olanda al bărbatului. Institutul Naţional de Criminalistică a transmis deja rezultate parţiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Aceleaşi surse au subliniat că s-a ajuns la concluzia că Adriana nu a fost violată, însă sunt indicii că ar fi supus-o unor perversiuni sexuale.

Tototdată, anchetatorii iau în considerare clasarea dosarului privind moartea Adrianei, dat fiind faptul că olandezul s-a sinucis, însă verificările vor continua pentru a afla tot istoricul bărbatului, deplasările lui în România, dacă a avut complici sau dacă a mai comis astfel de fapte.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile.

Taguri:
adriana,
olandez,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici