DOSARUL TRANSFERURILOR - Ioan Becali a împins un cameraman în faţa sediului ICCJ: "Păi să cad eu?"

Fostul impresar Ioan Becali a bruscat un cameraman în faţa sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde are loc, vineri, un nou termen în dosarul transferurilor.

1257 afișări
Imaginea articolului DOSARUL TRANSFERURILOR - Ioan Becali a împins un cameraman în faţa sediului ICCJ: "Păi să cad eu?"

DOSARUL TRANSFERURILOR - Ioan Becali a împins un cameraman în faţa sediului ICCJ (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Înainte de a intra în clădire, Becali s-a împiedicat, apoi a împins un operator al postului naţional, care a căzut şi s-a lovit la cot. "Ce-aveţi mă, mi-aţi spart capul! Păi să cad eu? Pe ce să mă sprijin?", a spus Becali, nervos.

Ioan şi Victor Becali, George Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Nețoiu şi Gheorghe Popescu de fotbal sunt prezenţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde sunt judecate contestaţiile făcute de DNA şi de cei opt oameni din fotbalul românesc în dosarul transferurilor de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici