Două eleve au fost ameninţate cu moartea în şcoală de către un coleg. Tânărul avea un spray lacrimogen

Două eleve de la o şcoală postliceală din Galaţi au fost ameninţate cu moartea chiar în interiorul clasei de un coleg. Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi ar putea fi arestat preventiv.

408 afișări
Imaginea articolului Două eleve au fost ameninţate cu moartea în şcoală de către un coleg. Tânărul avea un spray lacrimogen

Două eleve au fost ameninţate cu moartea în şcoală de către un coleg. Tânărul avea un spray lacrimogen

Potrivit poliţiştilor, cele două eleve cu vârstele de 21 şi 38 de ani au fost ameninţate cu acte de violenţă şi cu moartea de un coleg de clasă. Incidentul s-a produs chiar în sala de clasă de faţă cu ceilalţi colegi.

Agresorul, un tânăr de 23 de ani, avea asupra sa un spray iritant lacrimogen şi a fost oprit de doi profesori.

„S-a stabilit că tânărul de 23 de ani avea asupra sa un spray iritant lacrimogen, în timp ce le ameninţa pe cele două colege, iar scandalul provocat de acesta a fost în prezenţa altor 13 colegi de clasă, iar prin comportamentul său s-a creat o puternică stare de temere şi de indignare. Doar intervenţia a două cadre didactice, precum şi a colegilor de clasă, l-au determinat pe agresor să nu folosească sprayul iritant lacrimogen faţă de cea pe care o ameninţa cu moartea, femeia de 38 de ani, şi să părăsească sala de clasă şi unitatea de învăţământ”, au explicat poliţiştii gălăţeni.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Domiciliul tânărului a fost perchiziţionat, iar ulterior acesta a fost reţinut de poliţişti. Marţi, el va fi dus în faţa unui judecător cu propunerea „luării unei măsuri preventive”, au precizat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici