Două fetiţe, între care una de opt luni, lovite pe o trecere pentru pietoni din staţiunea Mamaia

Două fetiţe, una în vârstă de opt luni, iar cealaltă de zece ani, au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere pentru pietoni din staţiunea Mamaia.

305 afișări
Imaginea articolului Două fetiţe, între care una de opt luni, lovite pe o trecere pentru pietoni din staţiunea Mamaia

Două fetiţe, între care una de opt luni, lovite pe o trecere pentru pietoni din staţiunea Mamaia

Cele două fetiţe, însoţite de mamă şi de bunică, traversau strada pe o trecere pentru pietoni aflată în zona Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia, fiind lovite de către şoferul unui autoturism de lux.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, care le-a transportat pe copile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde au rămas internate în stare gravă.

Şoferul a fost testat de poliţiştii rutieri pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. El a declarat că nu a văzut la timp pietonii şi că nu ar fi avut viteză în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul, iar în funcţie de starea de sănătate a fetiţelor se va face şi încadrarea juridică a faptelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici