Două localităţi din judeţul Sibiu, izolate din cauza ploilor abundente

Două localităţi din judeţul Sibiu sunt izolate, marţi seara, în urma ploilor abundente, în Velţ şi Boian fiind ape de peste 40 – 50 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

337 afișări
Imaginea articolului Două localităţi din judeţul Sibiu, izolate din cauza ploilor abundente

Două localităţi din judeţul Sibiu, izolate din cauza ploilor abundente

Primarul comunei Bazna, Lucian Scumpu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că satele Velţ şi Boian sunt sub ape, acestea fiind izolate din cauza ploilor care au început marţi după-amiaza.

"La Velţ nu am avut niciodată aşa ceva. Este apă pe toate străzile. De la intersecţia spre satul Velţ şi până în localitate este numai apă. Este izolat. În Velţ, pe drum, apa are 40-50 de centimetri. Au început acum să apară probleme şi la Bazna şi Boian. Drumul comunal este blocat. Monitorizăm situaţia. Intervenim pentru a diminua cât mai mult pagbele”, a declarat Lucian Scumpu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că una dintre localităţi este complet izolată, iar cealaltă parţial.

"Este inundat drumul de acces, Drumul Comunal 16, pe o porţine de 500 de metri, apa având 30 – 40 de centrimetri în Velţ. De asemenea, este inundat Drumul Judeţean 142 B de la Boian, însă în localitate mai sunt şi alte căi de acces, localitatea nefiind complet izolată. Se aşteaptă retragerea apelor”, a spus Ramona Nistor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici