Două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit în Suceava. S-a activat planul roşu de intervenţie

Două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, în judeţul Suceava. Sunt 15 persoane implicate. Şapte dintre acestea au nevoie de îngrijiri medicale.

414 afișări
Imaginea articolului Două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit în Suceava. S-a activat planul roşu de intervenţie

Două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit în Suceava. Sunt 15 persoane implicate

Conform ISU Suceava, accidentul s-a petrecut între două microbuze transport persoane şi un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată în Gura Humorului.

Sunt 15 persoane implicate, toate conştiente şi cooperante. Dintre acestea, şapte au nevoie de îngrijiri medicale.

„E posibil să mai fie identificate şi alte persoane care vor dori să meargă la spital, în afară de cele 7”, spun pompierii.

Aceştia precizează că cele trei vehicule s-au ciocnit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici