Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident în judeţul Constanţa - VIDEO

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, după ce autoturismul Dacia în care se aflau a intrat pe contrasens, vineri dimineaţă, la ieşirea din localitatea Gălbiori, din judeţul Constanţa, şi s-a izbit frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus.

45 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident în judeţul Constanţa - VIDEO

Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident în judeţul Constanţa

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul SPR Constanţa, comisarul şef Constantin Bădângă, accidentul a avut loc în jurul orei 06.00, pe DN 2A Hârşova - Constanţa.

Gabriel Tican, de 35 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia, se îndrepta că municipiul Constanţa, dar la ieşirea din comuna Gălbiori a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma impactului deosebit de puternic, şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta faţă, un bărbat de 57 de ani, au decedat pe loc, iar un alt bărbat aflat în automobil, în vârstă de 60 de ani, a fost rănit grav. De asemenea, în autoturism se aflau doi copii care au scăpat cu răni superficiale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi spun că este posibil ca şoferul să fi adormit la volan.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici