Două persoane prinse sub dărâmături după explozia unei centrale termice într-o comună din Olt. Ambele persoane au murit

  • Două persoane au fost surprinse sub dărâmături în urma unei explozii la o centrală termică din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, anunţă ISU.
  • Ambele persoane au murit.
633 afișări
Imaginea articolului Două persoane prinse sub dărâmături după explozia unei centrale termice într-o comună din Olt. Ambele persoane au murit

UPDATE 14:55 Explozia la o centrală termică de sâmbătă, din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, mai ucide un om. Bărbatul prins sub elementele locuinţei ce s-au prăbuşit a murit la spital.

UPDATE: Au fost identificate cele două persoane surprinse sub dărâmături. O femeie, în vârstă 62 de ani, a fost găsită decedată şi un bărbat în vârstă de 72 de ani, conştient, surprins parţial, la nivelul picioarelor.

A fost scos şi bărbatul, conştient, şi a fost preluat de echipajele medicale.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Explozia la centrala termică nu a fost urmată de incendiu, dar s-a lăsat cu prăbuşirea mai multor elemente ale locuinţei.

„Două persoane surprinse sub dărâmături, posibil o victimă decedată. Echipajele ISU Olt acţionează cu două containere de căutare-salvare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două autospeciale pentru primă intervenţie. De asemenea, la locul evenimentului acţionează şi trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt”, susţine sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
centrală,
olt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici