Două persoane rănite, în urma unui accident cu o maşină şi un microbuz, în Braşov

Două persoane au fost rănite, vineri seara, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism pe DN 1, în localitatea braşoveană Şercaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

490 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite, în urma unui accident cu o maşină şi un microbuz, în Braşov

Două persoane rănite, în urma unui accident cu o maşină şi un microbuz, în Braşov

Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a produs vineri seara pe DN 1, în localitatea Şercaia.

În urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, două persoane au fost rănite.

”Din cele şase persoane aflate în microbuz, din primele informaţii o singură persoană necesită îngrijiri medicale. În autoturism era o singură persoană, care a suferit traumatisme la membrele inferioare”, arată ISU Braşov.

ISU intervine cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi două de la SAJ Făgăraş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici