Două persoane rănite într-un accident grav pe Centura Capitalei

Două persoane au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă, pe Centura Capitalei, în zona Tunari, una dintre victime, aflată în stare gravă, fiind dusă la spital cu un elicopter SMURD.

223 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite într-un accident grav pe Centura Capitalei

Două persoane rănite într-un accident grav pe Centura Capitalei (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care staţiona a pornit fără să se asigure, iar când a virat stânga a intrat în coliziune cu un alt autoturism care mergea pe direcţia Tunari - Mogoşoaia.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, câte una din fiecare maşină.

Claudia Burada a precizat că şoferul care nu s-a asigurat este în stare gravă, echipajele SMURD ajunse la faţa locului aplicând manevrele de resuscitare.

Şoferul rănit grav a fost preluat cu un elicopter SMURD şi dus la un spital din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici