Două sute de cupluri din Sectorul 2, sărbătorite la "Nunta de aur"

Două sute de cupluri din Sectorul 2 care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi-au reînnoit legămintele de credinţă şi au primit certificate de căsătorie europene de la primarul Neculai Onţanu, care le-a pregătit o petrecere cu şampanie, pişcoturi şi 2.000 de invitaţi, în ajun de Moş Nicolae.

339 afișări
Imaginea articolului Două sute de cupluri din Sectorul 2, sărbătorite la "Nunta de aur"

Două sute de cupluri din Sectorul 2, sărbătorite la "Nunta de aur" (Imagine: Mediafax Foto)

Petrecerea pentru cele 200 de cupluri "de aur" care au împlinit şi chiar depăşit peste 50 de ani de căsătorie a avut loc duminică, la Sala Palatului. Alături de sărbătoriţi s-au aflat şi cei aproximativ 2.000 de invitaţi ai acestora, veniţi să le fie aproape la petrecerea organizată pentru ei.

Gazda evenimentului, primarul Neculai Onţanu, a oferit certificate de căsătorie europene şi diplome pentru fiecare pereche în parte.

Legămintele de credinţă ale celor 200 de cupluri au fost sfinţite de PS Ciprian Câmpineanu, episcop vicar patriarhal, alături de un sobor de preoţi.

Primăria Sectorului 2 precizează că printre cei sărbătoriţi s-a aflat şi familia arhitectului Gheorghe Leahu, care între 1977 şi 1989 s-a opus demolărilor dictate de regimul comunist şi a apărat patrimoniul arhitectural al Capitalei. Arhitectul Gheorghe Leahu este autorul mai multor proiecte urbanistice din Capitală, printre care Magazinul Universal "Unirea", blocuri din ansamblul Calea Dorobanţilor, Spitalul ORL "Dr. Hociotă" şi extinderea de la Spitalul "I. Cantacuzino".

În ultimii patru ani, peste 3.700 de familii din Sectorul 2 au primit Certificatul European de Căsătorie şi şi-au sărbătorit Nunta de Aur la petrecerile organizate pentru ei de Primăria Sectorului 2. Proiectul intitulat "50 de ani de căsătorie - Reînnoirea jurămintelor în stil european", a ajuns la cea de-a XII-a ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici