Două tipuri de salam, cu Listeria monocytogenes, retrase de la vânzare

Două tipuri de salam în care a fost identificată Listeria monocytogenes au fost retrase de producători de la vânzare, informează Agenţia Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

813 afișări
Imaginea articolului Două tipuri de salam, cu Listeria monocytogenes, retrase de la vânzare

Două tipuri de salam, cu Listeria monocytogenes, retrase de la vânzare

Potrivit ANSVSA, este vorba de salamul Verona, produs crud uscat, care expiră în 01.05.2022, produs de SC La Meseni SRL.

Al doilea produs este salamul Picantella, produs de SC Montana Popa SRL, care expiră în 27.04.2022.

Amebele prezintă Listeria monocytogenes.

Cei care au cumpărat aceste produse sunt rugaţi să nu le consume şi să le returneze, urmând să primească contravaloarea acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici