GALERIE FOTO. Inundaţiile blochează Valea Aiudului: Şine de tren sub ape şi o familie cu bebeluş evacuată / Mesaj Ro-Alert

  • Două trenuri sunt blocate şi o familie cu un bebeluş de 9 luni este evacuată, marţi, din cauza inundaţiilor din Aiud.
  • În Aiud a fost transmis mesaj prin Ro-Alert privind riscul de inundaţii înregistrat la nivelul oraşului, în special în proximitatea Vaii Aiudului.
1834 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO. Inundaţiile blochează Valea Aiudului: Şine de tren sub ape şi o familie cu bebeluş evacuată / Mesaj  Ro-Alert

Inundaţiile blochează Valea Aiudului

Potrivit ISU Alba, pompierii intervin, marţi dimineaţa, evacuarea unei familii formate din doi adulţi şi un copil de 9 luni, pe strada 1 Decembrie, din Aiud.

De asemenea, la ora transmiterii ştirii, sunt inundate 8 străzi, iar circulaţia feroviară este întreruptă.

Două trenuri sunt blocate la km 413+100, potrivit ISU Alba.

În Aiud a fost transmis mesaj prin Ro-Alert privind riscul de inundaţii înregistrat la nivelul oraşului, în special în proximitatea Vaii Aiudului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici