Douăzeci şi unu de cetăţeni din Libia, Irak, Afganistan şi Pakistan, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin au prins 21 de cetăţeni din Libia, Irak, Afganistan si Pakistan care încercau să intre ilegal în România, din Serbia. Printre migranţi se aflau şi cinci copii, cel mai mic având doar şapte luni.

94 afișări
Imaginea articolului Douăzeci şi unu de cetăţeni din Libia, Irak, Afganistan şi Pakistan, opriţi la frontiera cu Serbia

Douăzeci şi unu de cetăţeni din Libia, Irak, Afganistan şi Pakistan, opriţi la frontiera cu Serbia

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş – Severin au prins, în localităţile Ciortea şi Mercina, două grupuri formate din 18 de cetăţeni străini care intrau în România din Serbia.

Grupurile erau formate din 15 irakieni, doi pakistanezi şi un libian, dintre care 9 bărbaţi, 4 femei şi cinci minori. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, iar minorii între şapte luni şi 16 ani.

Migranţii au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România pentru a ajunge în ţări din vestul Europei.

Şi poliţiştii de frontieră din Socol au prins, în apropierea localităţii de frontieră Lescoviţa, judeţul Caraş-Severin, trei cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, care nu aveau documente asupra lor.

Cei trei au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici