Primăria Capitalei a decis închiderea evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", din cauza ploii

Primăria Generală a Capitalei anunţă că evenimentul "La pas pe Calea Victoriei" se închide cu o zi mai devreme decât era planificat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în cele două zile de festival fiind prezenţi la eveniment peste 60.000 de oameni.

1128 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei a decis închiderea evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", din cauza ploii

Primăria Capitalei a decis închiderea evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", din cauza ploii

La prima ediţie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", care a debutat pe data de 15 aprilie, au participat peste 60.000 de persoane, anunţă Primăria Generală a Capitalei.

Bulevardul din centrul Bucureştiului a fost închis circulaţiei auto în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind transformat într-un spaţiu urban alternativ, menit să îmbine evenimente culturale cu elemente de istorie a Capitalei şi să ofere şi celor mici şi celor mari distracţie şi relaxare.

Deşi evenimentele de pe Calea Victoriei ar fi trebuit să continue şi luni, din cauza vremii nefavorabile Primăria Capitalei a decis să fie reluată circulaţia rutieră.

În cele două zile, pe Calea Victoriei au avut loc spectacole şi concerte, iar spectatorii s-au întâlnit cu statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuşi uriaşe, portretişti şi caricaturişti. De asemenea, au fost organizate ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, picturi pe faţă, fiind amenajate, de asemenea, numeroase chioşcuri şi standuri cu mâncare şi băuturi.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale a fost întreţinută şi de un program muzical susţinut de Corul bărbătesc „Armon” şi Corul Academic „Divina Armonie”, precum şi de prezenţa unor muzicieni stradali care au cântat la chitară, vioară, flaut, saxofon, violă, violoncel şi pian electric. Teatrul Masca a organizat, în stradă, spectacolul „Zidul”, în scenariul şi regia lui Mihai Mălaimare, prin care a fost adusă în faţa oamenilor tehnica statuilor vivante şi elemente de balet.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că acest eveniment, prin care Calea Victoriei va fi transformată în zonă de promenadă, s-ar putea repeta la fiecare sfârşit de săptămână, pe toată perioada verii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici