Şapte persoane, printre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident în judeţul Bacău

Şapte persoane, printre care şi trei copii, au fost rănite, luni, în urma unui accident petrecut în judeţul Bacău.

159 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, printre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident în judeţul Bacău

Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident în judeţul Bacău

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Creţu, a declarat pentru MEDIAFAX că un şofer în vârstă de 38 de ani, care mergea de la Moineşti către Bacău, a intrat într-o depăşire şi a pierdut controlul volanului, în localitatea Podiş.

Maşina condusă de şoferul în vârstă de 38 de ani s-a izbit de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani, iar în urma impactului şapte persoane au fost rănite.

Trei dintre persoanele rănite sunt copii.

Cătălina Creţu a afirmat că răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeşean Bacău.

În urma testelor poliţiştii au stabilit că cei doi şoferi nu băuseră alcool.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici