Dragnea, despre relaţia rece cu Dăncilă: O să analizăm după alegeri/ Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, întrebat fiind de relaţia cu Viorica Dăncilă, că situaţia va fi analizată după alegeri, moment în care va aştepta de la premier şi o propunere legată de remanieri, după ce a refuzat restructurarea prin Parlament.

1670 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre relaţia rece cu Dăncilă: O să analizăm după alegeri/ Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc

Dragnea, despre relaţia Dăncilă: O să analizăm după alegeri

"Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi.

Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta.

E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient" ,a spus Liviu Dragnea, la Adevărul Live, întrebat fiind de relaţia cu Viorica Dăncilă.

Legat de ce urmează, liderul PSD a declarat, la Adevărul Live, că: "Noi am susţinut cu toţii că nişte miniştri trebuie înlocuiţi. Două colege candidează la alegerile pentru PE şi pe bună dreptate trebuiau schimbate. Şi Toader care s-a hotărât politic să fie schimbat. A fost o discuţie pe procedură. I-a spus toată lumea că Iohannis nu va da curs propunerilor. După alegeri cum va decide doamna premier trebuie să ne spună în CEX. După alegeri va fi o discuţie. Eu ştiu că doamna premier a vorbit cu preşedintele. A spus şi public. Mai mult ce era să facem? Să merge cu lăutari la Cotroceni, cu un coş cu roşii, castraveţi?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici