Dragnea: FDI şi-a arătat utilitatea. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte de peste 2,5 miliarde lei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că Fondul de Dezvoltare şi Investiţii şi-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcţionare, în doar şase zile fiind depuse 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei, cele mai multe pentru infrastructura de transport, apă şi canal.

1235 afișări
Imaginea articolului Dragnea: FDI şi-a arătat utilitatea. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte de peste 2,5 miliarde lei

Dragnea: FDI şi-a arătat utilitatea. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte de peste 2,5 miliarde lei

”Fondul de Dezvoltare şi Investiţii şi-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcţionare. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei. Cele mai multe solicitări fac referire la infrastructura de transport, apă şi canalizare, reţele de energie electrică şi reţele de gaze, inclusiv extinderea acestora. Majoritatea proiectelor au întreaga documentaţie pregătită, inclusiv autorizaţia de construire sau devizele de lucrări”, a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

El a adăugat că solicitările sunt analizate în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi sunt soluţionate în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019 în valoare de 5.000 milioane lei.

”Fondurile vor fi suplimentate în concordanţă cu nevoie manifestate de autorităţile locale. Pentru lucrările executate se vor face plăţi până la 500 milioane euro. În următorii ani, doar prin Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, vor fi investiţi 10 miliarde de euro în comunităţile din România. Aşa cum am promis, schimbăm România în bine”, a conchis liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici