Drumul către o rată mai mică. Când nu e bine să-ţi refinanţezi împrumutul

Refinanţarea creditului este o soluţie la care apelează mulţi români. Metoda nu este recomandată în primii ani de derulare a creditului.

26 afișări
Imaginea articolului Drumul către o rată mai mică. Când nu e bine să-ţi refinanţezi împrumutul

Drumul către o rată mai mică. Când nu e bine să-ţi refinanţezi împrumutul (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Tot mai mulţi români cu credite luate în anii trecuţi se duc la bancă pentru a-şi refinanţa împrumuturile. Unii vor să plătească o rată mai mică, alţii doresc o suplimentare a creditului iniţial. Specialiştii avertizează însă că refinanţarea nu este avantajoasă pentru client dacă se face în primii ani de la contractarea creditului.

Băncile pot refinanţa orice tip de împrumut, indiferent de monedă, de la cele de nevoi personale şi de achiziţie până la credite auto şi carduri de credit sau overdrafturi (descoperit de cont, n.r.).

Citeşte mai multe despre când nu e bine să-ţi refinanţezi împrumutul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici