Drumul naţional 1 A Ploieşti - Braşov, închis miercuri între orele 6:00 şi 22:00

Drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi care este destinat în special TIR-urilor, va fi închis, miercuri, între orele 6:00 şi 22:00 pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la calea ferată din localitatea prahoveană Măgurele.

82 afișări
Imaginea articolului Drumul naţional 1 A Ploieşti - Braşov, închis miercuri între orele 6:00 şi 22:00

Drumul naţional 1 A Ploieşti - Braşov, închis miercuri între orele 6:00 şi 22:00 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, circulaţia pe DN 1 A va fi complet blocată în localitatea prahoveană Măgurele, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la o trecere la nivel cu calea ferată.

Traficul rutier va fi blocat începând cu orele 6:00 până la orele 22:00. În acest interval orar, autovehiculele vor fi dirijate pe rute ocolitoare. Astfel, pentru sensul de mers Ploieşti - Braşov este recomandată ruta Lipăneşti (D.N. 1A) - Zamfira, D.J. 217 Zamfira - Găvănel, D.J. 102 Găvănel - Poiana Vărbilău, D.J. 100 G Poiana Vărbilău - Gura Vitioarei - D.N. 1 A, km 109+370. Pentru sensul de circulaţie Braşov-Ploieşti poliţiştii recomandă ca rută alternativă D.N. 1 A, km. 109+370m - Gura Vitioarei, D.J. 100 G Gura Vitioarei - Poiana Vărbilău, D.J 102 Poiana Vărbilău - Găvănel, D.J. 217 Găvănel - Zamfira - Lipăneşti - D.N. 1 A.

DN 1 A este circulat, în special, de autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN 1, pe Valea Prahovei, în cursul săptămânii, pe timp de zi şi în weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici