DSP Suceava nu mai are kituri pentru testul de diagnosticare COVID-19. Care este motivul

  • Laboratorul de testare de la DSP Suceava a rămas fără kit-uri miercuri, după ce, în ultiumele zile aproximativ 200 de suceveni au cerut să fie testaţi
  • Dinu Sădean, director al DSP Suceava îţi spune totuşi, că se vor lua probe în continuare, dar că testările se vor face la Iaşi
  • O nouă tranşă de kit-uri va ajunge la Suceava la mijlocul săptămânii viitoare
1496 afișări
Imaginea articolului DSP Suceava nu mai are kituri pentru testul de diagnosticare COVID-19. Care este motivul

DSP Suceava nu mai are kituri pentru testul de diagnosticare COVID-19 FOTO Profimedia

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Dinu Sădean,îţi spune că la laboratorul DSP nu mai sunt kit-uri, pentru că nu au estimat că vor fi atât de multe testări la cerere. 
 
„Am avut până astăzi (joi n.red.) kit-uri, azi s-a lucrat. De mâine nu mai avem. (...) Kit-urile s-au terminat şi vom avea câteva zile de pauză vis-a-vis de kit-urile de testare, timp în care testările vor merge  şi vor fi trimise la laboratorul cu care noi colaborăm. În fiecare zi testele vor pleca la analiză", a declarat pentru Mediafax Dinu Sădean, directorul DSP Suceava. 
 
Probele vor fi trimise la Iaşi. 
 
„Teste la cerere am avut 200, 200 şi ceva, nu vă pot spune exact numărul. De la jumătatatea săptămânii viitoare, miercuri sau joi s-ar putea să avem kit-urile noi.", a mai explicat Sădean.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici