Dubai: Felicitări umplute cu cocaină pentru "luminarea Crăciunului"

Vameşii din Dubai au făcut o captură mai puţin obişnuită înainte de Crăciun: felicitări umplute cu cocaină şi marijuana cu textul "un jurământ special pentru a vă lumina Crăciunul".

41 afișări

În total 1,75 de kilograme de cocaină şi marijuana ambalate în punguţe mici ascunse în felicitări de Crăciun au fost capturate, au anunţat, duminică, vameşii din Dubai.

Drogurile confiscate proveneau dintr-o ţară din Asia, au adăugat vameşii, fără a preciza cui erau adresate felicitările.

Vameşii din Dubai anunţă periodic capturi de droguri în Emirate, unde consumul de stupefiante este strict interzis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici