Dumitru Jianu, împuternicit la şefia Direcţiei de Ordine Publică din Poliţia Română

Comisarul-şef Dumitru Jianu a fost împuternicit în funcţia de şef al Direcţiei de Ordine Publică (DOP) din cadrul Poliţiei Române, după ce predecesorul său, Marin Măzăreanu, a ieşit la pensie, iar postul a fost ocupat temporar de adjunctul său.

309 afișări
Imaginea articolului Dumitru Jianu, împuternicit la şefia Direcţiei de Ordine Publică din Poliţia Română

Dumitru Jianu, împuternicit la şefia Direcţiei de Ordine Publică din Poliţia Română (Imagine: IGPR)

Inspectorul general al Poliţiei Române, Petre Tobă, a dispus, joi, împuternicirea comisarului-şef Jianu în funcţia de director al DOP, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Jianu a deţinut, anterior, funcţia de şef al Serviciului Analiză şi Strategii al Direcţiei Cabinet din cadrul Poliţiei Române.

Mandatul de împuternicit are o durată standard de trei luni, însă acesta poate fi prelungit cu alte trei luni sau se poate finaliza mai devreme, dacă se organizează concurs pentru postul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici