Duţă: Reţeta electronică a fost aprobată şi va intra în funcţiune de la 1 iunie

Reţeta electronică a fost aprobată şi trebuie finalizată până la sfârşitul lunii mai, astfel încât să intre în funcţiune de la 1 iunie, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă.

630 afișări
Imaginea articolului Duţă: Reţeta electronică a fost aprobată şi va intra în funcţiune de la 1 iunie

Duţă: Reţeta electronică a fost aprobată şi va intra în funcţiune de la 1 iunie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

Preşedintele CNAS a spus că prin introducerea prescrierii electronice va fi stopată definitiv frauda în sistem.

"Este sistemul care va opri frauda. Reţetele electronice sunt realizate pe baza unui contract pe fonduri europene despre care am vorbit încă de anul trecut. Totodată, lucrăm şi la elaborarea cardului naţional de sănătate", a mai spus Lucian Duţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici