Ecaterina Andronescu vrea trei probe de bac şi eliminarea tezelor unice

Ministerul Educaţiei vrea să renunţe la tezele cu subiect unic, dacă până la 31 august „analizele“ vor arăta că ele nu sunt relevante.

15 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu vrea trei probe de bac şi eliminarea tezelor unice

Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu (Imagine: Dragos Bota/Mediafax Foto)

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, într-un interviu acordat ziarului Gândul, că este posibil ca bacalaureatul viitor să se susţină doar la trei discipline, dar şi că nu-l judecă pe Marian Vanghelie, care a promovat-o în campania electorală, ba, dimpotrivă, îi apreciază progresele în exprimarea corectă în limba română.

Citeşte mai multe despre intenţiile ministrului Educaţiei pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici