Echipa lui Navalnîi împărtăşeşte o fotografie cu sicriul deschis al acestuia

Fundaţia lui Aleksei Navalnîi a publicat o fotografie de la ceremonia de adio a regretatului lider al opoziţiei ruse.

19924 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Navalnîi împărtăşeşte o fotografie cu sicriul deschis al acestuia

Echipa lui Navalnîi împărtăşeşte o fotografie cu sicriul deschis al acestuia

În jurul trupului său, care se află într-un sicriu deschis acoperit de flori, se adună persoane îndurerate, ţinând în mână lumânări: https://twitter.com/ACF_int/status/1763530652404609394/photo/1

Între timp, sicriul lui Navalnîi a părăsit biserica, relatează Sky News.

Diplomaţi străini, inclusiv ambasadorul Washingtonului în Rusia, îi aduc vineri un omagiu lui Aleksei Navalnîi. Ambasadorul american Lynne Tracy şi diplomatul francez Pierre Levy au aşteptat amândoi în coada mare de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici