Editorial Cristian Tudor Popescu: Sfinţii arhangheli Gabriel şi Traian

Preşedintele Băsescu despre exploatarea aurului de la Roşia Montană: "România are resurse şi trebuie să le folosească". În faţa înverşunării cu care dl. preşedinte susţine nobila cauză a cianurilor în Apuseni, ai putea să crezi că e vorba de firma românească de minerit "Avram Iancu", care nu e lăsată să lucreze.

460 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Sfinţii arhangheli Gabriel şi Traian

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Când colo, ce să vezi, cei care vor să elibereze România de povara aurului de la Roşia Montană sunt multinaţionalii de la "Gabriel Resources" - societate filantropică patronată de sf. arhanghel Gabriel.

Niciodată de când e preşedinte, dl. Băsescu nu s-a aruncat cu sabia în mână în susţinerea unui proiect. Faptul că însuşi băiatul lui de prăvălie, Emil Boc, are în premieră, o opinie rezervată sau că Eckstein-Kovacs, consilier prezidenţial, maghiar din Ardeal, demisionează pentru că nu vrea distrugerea zonei, nu contează. T. Băsescu cică vrea să bage aur din pământ în Banca Naţională, după ce minte cu sânge rece cum că lingourile BNR ar fi fost vândute ca să se plătească pensiile şi salariile - oficialii BNR spun că nu s-a vândut nimic şi că dacă e nevoie se poate cumpăra aur de pe piaţă.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici