FOTO&VIDEO   Efectele ploilor abundente, în judeţul Alba. Case inundate, persoane izolate şi alunecări de teren

  • Mai multe localităţi din judeţul Alba au fost afectate de ploile abundente din ultimele zile.
  • Zeci de case au fost inundate, iar mai multe persoane sunt în prezent izolate.
  • Salvamont Alba încearcă să ajungă la persoanele izolate pe versanţi.
1058 afișări

Ca urmare a fenomenelor meteo periculoase din ultimele zile, până la acest moment au fost raportate următoarele efecte, în localităţi din judeţul Alba:

  • Ocoliş: Aproximativ 30 de case şi un operator economic inundate, cu 11 adulţi şi doi copii izolaţi în podurile construcţiilor. De asemenea, DJ750G a fost avariat şi colmatat;
  • Runc: O casă a fost afectată de o alunecare de teren;
  • Vidolm: O maşină a fost luată de apă, iar o casă a fost inundată;
  • Poşaga: O casă a fost inundată, iar DJ750F a fost avariat şi colmatat.

Până la această oră, nu au fost raportate victime în judeţul Alba.

În ceea ce priveşte satul Ocoliş, acesta este în continuare izolat, în contextul în care nu s-a putut face nimic cu excavatorul cu braţul lung şi buldozerul.

O echipă a Salvamont Alba încearcă să ajungă în zonele izolate pe versanţi.

ISU Alba intervine cu trei ASAS, trei autocamioane, 10 motopompe transportabile, patru motopompe remorcabile, un microbuz, o autospecială scafandri, o barcă pneumatică, şapte ofiţeri şi 60 subofiţeri.

Salvamont Alba intervine cu şapte persoane, iar Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a venit cu o autospecială cu cinci ofiţeri. De asemenea, intervine şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba cu un buldoexcavator, un trailer şi cinci lucrători.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici