Ei sunt liberi doar când toată lumea e în izolare. Animăluţele care au făcut furori pe internet cu experienţele lor

  • Un acvariu din Chicago s-a închis din cauza pandemiei
  • Pentru că nu mai sunt vizitatori pinguinii au ieşit din habitatul lor
  • Ei au putut explora împrejurimile şi să interacţioneze cu celelalte animale
600 afișări
Imaginea articolului Ei sunt liberi doar când toată lumea e în izolare. Animăluţele care au făcut furori pe internet cu experienţele lor

Ei sunt liberi doar când toată lumea e în izolare. Animăluţele care au făcut furori pe internet cu experienţele lor

Pentru pinguinii ce trăiesc într-un acvariu din Chicago, pandemia de coronavirus a fost o bună ocazie să trăiască experienţe noi.

În timp ce clădirea în care locuiesc aceştia a fost închisă, ca parte a efoturilor de a opri răspândirea coronavirusului, animalelor li s-a permis să iasă din habitatul obişnuit şi să viziteze restul acvariului, scrie The Independent.

„Din moment ce nu avem vizitatori, îngrijitorii se gândesc cum pot crea experienţe noi pentru pinguini”, au declarat reprezentanţii acvariului pentru Chicago Tribune.

„Le creăm experienţe noi, au parte de activităţi noi – toate astea pentru a îi menţine activi – îi încurajăm să exploreze şi să aibă un comportament cât mai natural”, au mai spus aceştia.

Într-o postare pe contul de Twitter al Acvariului Shedd, se poate observa cum un pinguin pe nume Wellington priveşte curios într-un acvariu în care se află peştişori argintii.

Reprezentanţii acvariului au mai declarat că vor continua să celebreze zilele de naştere ale animalelor.

„Cât timp acvariul este închis pentru public, personalul este aici 24 de ore pe zi pentru a avea în continuare grijă de animale, inclusiv petru a le sărbători. Astăzi, de exemplu, broasca ţestoasă Yam împlineşte 28 de ani şi tot 28 de ani face colegul nostru Evan”, este una din postările ce apar pe site-ul acvariului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici