Elev de 12 ani din Constanţa, la spital după ce a fost bătut de o profesoară

Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost bătut de profesoara de fizică, Poliţia şi Inspectoratul Şcolar declanşând o anchetă în acest caz .

4 afișări
Imaginea articolului Elev de 12 ani din Constanţa, la spital după ce a fost bătut de o profesoară

Elev de 12 ani din Constanţa, la spital după ce a fost bătut de o profesoară

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspector Crina Chirea, a declarat, joi, că Marius Gabriel, elev în clasa a V-a la Şcoala de Arte şi Meserii din Gârliciu, a fost bătut, cu o zi în urmă, de profesoara de fizică.

Potrivit sursei citate, în timpul orei elevul a fost scos în faţa clasei de către profesoara Antin Aspasia, pus cu burta pe catedră şi lovit cu pumnii în cap. Profesoara era supărată pe băiat deoarece acesta le spusese colegilor de clasă că ea ar fi venit beată la oră.

În urma incidentului, copilul a ajuns la Spitalul din Hârşova, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranian. După câteva ore, el a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doctorul Florian Stoian, a declarat, joi, că elevul a suferit un traumatism cranian minor, iar din acest motiv a fost supus unui control la computerul tomograf. Pentru că starea lui de sănătate era bună, copilul nu a rămas internat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Ana Maria Burada, a declarat că la unitatea de învăţământ din Gârliciu a fost înfiinţată o comisie de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul şi măsurile care vor fi luate.

"În cazul în care această comisie nu ajunge la niciun rezultat, atunci Inspectoratul Şcolar va face cercetarea disciplinară”, a declarat Ana Maria Burada. Ea a precizat că sancţiunile împotriva profesoarei de fizică pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

De asemenea, şi poliţiştii din localitate au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici