Elevii, aşteptaţi la Olimpiada ASF, un concurs naţional de educaţie financiară

Elevii din toată ţara sunt aşteptaţi în luna martie la a treia ediţie a concursului naţional de educaţie financiară - Olimpiada ASF.

145 afișări
Imaginea articolului Elevii, aşteptaţi la Olimpiada ASF, un concurs naţional de educaţie financiară

Elevii, aşteptaţi la Olimpiada ASF, un concurs naţional de educaţie financiară

Potrivit unui comunicat al Autorităţii de Supraveghere Financiar (ASF), înscrierile la concurs au început luni, 26 februarie, şi vor continua până în 11 martie 2024. La Olimpiada ASF poate participa orice elev care urmează, în anul şcolar 2023-2024, cursurile unei unităţi de învăţământ din România, indiferent de tipul acesteia.

Competiţia este adrestă tuturor elevilor din clasele VII-IX, respectiv X-XII.

Concursul se va desfăşura online în 23 martie 2024, în cadrul Global Money Week (GMW), eveniment internaţional dedicat promovării educaţiei financiare în rândul copiilor şi tinerilor.

„În acest context, Olimpiada ASF îşi propune să contribuie activ la creşterea nivelului de educaţie financiară în rândul tinerilor din România. Este important ca aceştia să cunoască în mod corect principiile şi mecanismele pieţei financiare non-bancare, precum şi produsele şi serviciile aferente acesteia. Totodată, Olimpiada ASF reprezintă şi o ocazie pentru promovarea şcolilor şi liceelor care au înţeles importanţa educaţiei financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor”, a transmis ASF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici