Elevii care nu depun dosarele de înscriere în liceu şi şcoli profesionale sunt consideraţi retraşi

Candidaţii repartizaţi în învăţământul liceal şi profesional trebuie să depună dosarele de înscriere în intervalul 16-26 iulie, altfel vor fi consideraţi retraşi, iar locurile declarate neocupate.

319 afișări
Imaginea articolului Elevii care nu depun dosarele de înscriere în liceu şi şcoli profesionale sunt consideraţi retraşi

Elevii care nu depun dosarele de înscriere în liceu şi şcoli profesionale sunt consideraţi retraşi

Aceşti candidaţi vor fi repartizaţi de Comisia de admitere a Capitalei pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale, precizează Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT).

Comisia Municipiului Bucureşti de Admitere în învăţământul liceal şi profesional pentru anul şcolar 2007 / 2008, organizează, în perioada 16-26 iulie, înscrierea în clasa a lX-a a absolvenţilor de gimnaziu care au fost repartizaţi în unităţile pentru care au optat.

Totodată, în perioada 16-20 iulie, candidaţii care nu au promovat testele naţionale vor completa fişa de opţiuni, iar cei care au rămas nerepartizaţi sau care nu au participat la prima etapă a admiterii vor completa o nouă fişă de opţiuni. Tot în perioada 16-20 iulie are loc înscrierea, susţinerea probelor şi afişarea rezultatelor pentru candidaţii la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.

Comisia Municipală de Admitere a anunţat că pentru etapa a doua a repartizării computerizate a candidaţilor din Bucureşti sunt 4.265 de locuri la şcolile de arte şi meserii şi 411 locuri la licee, învăţământ de zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici