Video Elevii din anii terminali care s-au întors la şcoală au fost aşteptaţi cu măşti şi termometre

  • Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a se întorc la cursuri, la două luni şi jumătate de la suspendarea lor
  • Adolescenţii primesc măşti la intrarea în şcoală, iar profesorii le verifică temperatura
  • Doar elevii care vor să facă pregătire pentru examenele de final vin la cursuri
  • Şcoala are reguli noi, dictate de epidemia de coronavirus
347 afișări

Alex şi Andrei se întorc la cursuri după două luni şi jumătate în care şcolile au stat închise din cauza coronavirusului. La fel ca ei, elevii din clasa a opta şi a douăsprezecea revin în clase pentru pregătirea de evaluare naţională şi bacalaureat. Găsesc însă şcoala şi regulile schimbate. Profesori în echipament de protecţie le măsoară temperatura şi le dau măşti de protecţie. Pe culoare şi în săli, benzile speciale le arată că trebuie să stea la distanţă de colegi. O asemenea revedere este bizară şi pentru elevi şi pentru profesori

Elev: Sunt ultimele zile de liceu în această şcoală, chiar de asta am şi venit, plus că este mult mai bună pregătirea faţă în faţă cu profesorul mă ajută mai mult.

Sorin Ionescu dir. Colegiul Naţional Bănăţean (CNB): Mă simt ca în prima zi de şcoală, parcă am fi în 15 septembrie, pe de altă parte şi cu emoţia acestor măsuri restrictive pe care trebuie să le luăm.

Elev: Mă bucur că am mai apucat din clasa a -XII-a câteva cursuri să mai petrec timp cu colegii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici