Elevii din cinci sate din Cluj nu pot ajunge la şcoală din cauza drumurilor impracticabile

Elevii din cinci sate din Cluj nu pot ajunge la unităţile de învăţământ din cauza drumurilor impracticabile, iar cursurile vor fi reprogramate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

131 afișări
Imaginea articolului Elevii din cinci sate din Cluj nu pot ajunge la şcoală din cauza drumurilor impracticabile

Elevii din cinci sate din Cluj nu pot ajunge la şcoală din cauza drumurilor impracticabile

Purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj, Amalia Gurzău, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că se vor lua măsuri astfel încât cursurile să fie recuperate.

”Şcoala gimnazială din comuna Bobâlna este închisă luni, nu se ţin ore, din cauza ninsorilor. De asemenea, în alte cinci sate, elevii nu pot ajunge la şcolile în care învaţă şi care sunt situate în centre de comună din cauza drumurilor impracticabile. Este vorba despre elevii din satele Straja – comuna Cojocna, Plopi şi Maşca – comuna Valea Ierii, Vişag – comuna Săcuieu şi Cacoca, din comuna Iara. Se vor lua măsuri astfel încât cursurile să fie recuperate”, a spus Gurzău.

Judeţul Cluj este sub atenţionare cod galben de viscol până luni, la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici