Elicopter SMURD, solicitat în urma impactului dintre o motocicletă şi un autocar cu turişti maghiari

Elicopterul SMURD a fost solicitat, luni, pentru a prelua un bărbat rănit grav în urma impactului dintre motocicleta pe care o conducea şi un autocar cu turişti maghiari, pe DN13A, în zona localităţii Sărăţeni, din judeţul Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

806 afișări
Imaginea articolului Elicopter SMURD, solicitat în urma impactului dintre o motocicletă şi un autocar cu turişti maghiari

Elicopter SMURD, solicitat în urma impactului dintre o motocicletă şi un autocar cu turişti maghiari

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mureş, conducătorul motocicletei, un bărbat de 65 de ani, cetăţean maghiar, a intrat într-un autocar, pe DN13A, din cauza nepăstrării distanţei în mers.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD care a aterizat pe şosea.

În autocar se aflau mai mulţi turişti din Ungaria, însă niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Traficul rutier a fost blocat timp de circa o oră pe DN 13A în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici