Elicopterul SMURD, solicitat la o fermă din judeţul Sibiu după ce o femeie a fost călcată de tractor

O femeie de 40 de ani este în stare gravă, după ce a fost călcată de un tractor la o fermă de la ieşirea din localitatea Ţapu, judeţul Sibiu, sâmbătă seara. Pentru salvarea ei a fost solicitat elicopterul SMURD.

291 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat la o fermă din judeţul Sibiu după ce o femeie a fost călcată de tractor

Elicopterul SMURD, solicitat la o fermă din judeţul Sibiu după ce o femeie a fost călcată de tractor

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu a trimis de la Mediaş un echipaj de tip B în apropiere de localitatea Şoroştin, la o fermă care se află la ieşirea spre localitatea Ţapu, unde o femeie a fost călcată de un tractor.

Se pare că femeia a căzut de pe scara utilajului.

Din cauza rănilor foarte grave, a fost solicitat un elicopter de la Târgu Mureş.

Femeia a suferit un traumatism toracic grav, iar echipajul SAJ a acordat primul ajutor până la sosirea elicopterului.

Victima a fost preluată de echipajul elicopterului, a fost intubată şi transportată în stare gravă la Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici